+31 020 2212 705

Recruitment software

EazyMatch: Uw gehele recruitmentsysteem + website

EazyMatch is een totaaloplossing voor uw relatiebeheer en procesgang bij het werven en selecteren van kandidaten. Het software pakket draait volledig via het web waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw procesgegevens. Van de dossieropbouw wordt een back-up gemaakt. Naast een efficiënte werkwijze verkrijgt u op den duur inzichten, die de basis vormen van management-informatie.

CRM
Met EazyMatch heeft u uw bedrijfsvoering en ICT onder één dak. Wat dacht u van job management, kandidaat volgsysteem, dossier opbouw of CV-extractie.

Cloud
Met onze software kunt u volledig en veilig online werken. Verhoog uw productiviteit, flexibiliteit en ervaar zo de voordelen van in de cloud werken.

Matchen
Met EazyMatch kunt u snel en eenvoudig matchen op verschillende criteria van een vacature. Maar omgekeerd kunt u ook een vacature matchen met uw kandidaten, waarbij u een overzicht krijgt van geschikte cv-profielen in overeenstemming met het vacature-profiel.

Webintegratie
Wij zijn ook gespecialiseerd in het bouwen van recruitment websites. Zo beschikt u over een back en front end, die naadloos op elkaar aansluiten. Heeft u al een recruitment site dan kunnen wij deze integreren met uw EazyMatch systeem.

Online Urenregistratie
Fysieke werkbriefjes behoren tot de verleden tijd. Met onze Urenregistratie kunnen uren online geregistreerd en gekeurd worden.

EazyApp
Met onze mobiele app heeft u altijd en overal toegang tot uw CRM. Handig als u onderweg nog even snel wat gegevens wilt opvragen.

Lees verder…

Wil u zelf ontdekken dat EazyMatch, ook voor uw organisatie, 100% compleet is?

Bekijk vandaag dan nog de online demo!

Gratis & geheel vrijblijvend.

Online Demo