EazyCV – CV management

EazyCV is een webapplicatie voor centraal cv-beheer en kennismanagement. Het voorziet in uitgebreid kennismanagement van ondergelegen skills, vaardigheden en competenties. Cv bestanden worden automatisch omgezet naar een professionele template in uw eigen huisstijl. EazyCV geeft inzicht in relevante processen omtrent profiling en arbeidsbemiddeling. Op basis van ons uitgebreid kennismodel (‘Talentree’) wordt het cv gescand op aanwezige kennis en talent. Via een portal houden professionals zelf hun cv up-to-date. Uw sales managers kunnen zich hierdoor richten op behoeften en wensen van opdrachtgevers. Bekijk de gehele productwebsite van EazyCV op eazycv.nl


Upload van een cv-document is de basis voor een uitgebreide cv-template en kennisprofiel. Terwijl een cv-extractor profielinformatie structureert wordt de inhoud gescand op onderliggend talent. Dit talent wordt gekoppeld via een doordacht kennismodel vanuit Talentree. Via een overzichtelijke scorekaart worden herkende items gecategoriseerd weergegeven per onderdeel. Cv-profielen worden geoptimaliseerd en omgezet naar een huis-eigen template ter goedkeuring. Een slimme oplossing voor cv-beheer en kennismanagement.

CV-Bemiddeling

Sales en accountmanagers staan nauw in contact met opdrachtgevers. Op basis van ervaring en gevoel weten ze vaak al op voorhand welke professionals geschikt zijn voor invulling van een specifieke klantvraag. Vaak ontbreekt het gemak waarmee dit aanbod kan worden ondersteund met overzichtelijke profielschets. Het zoeken, selecteren en aanbieden zijn zo eenvoudig gemaakt dat sales managers zich daadwerkelijk kunnen richten op het genereren van business. Het versturen van professionele templates geeft opdrachtgevers een helder beeld dat vertrouwen wekt. Op de achtergrond worden proces statussen automatisch ge-update.

Kennismanagement

Alle kennis die schuil gaat in uitgebreide cv-documenten wordt door EazyCV ontsloten, genormaliseerd en gepresenteerd. Dit levert een totaalplaatje op van al het talent dat binnen uw organisatie vertegenwoordigd is. Anderzijds biedt het systeem inzicht in kennis, vaardigheden en competenties uit vacatures en opdrachten. Dit zorgt ervoor dat overeenkomsten en juist verschillen in vraag en aanbod duidelijk in beeld komen. Onze talentree die hiervoor als Service wordt aangesproken bevat alle functies, vaardigheden, kennisgebieden en competenties.