Recruitment software voor Werving & selectie

Online systeem voor dossier- opbouw van kandidaten en opdrachtgevers. Krachtige select, search en matchfuncties.

EazyMatch is een totaaloplossing voor uw relatiebeheer en procesgang bij het werven en selecteren van kandidaten. Al uw procesgegevens zijn altijd en overal toegankelijk via een beveiligde internetverbinding. Van de dossieropbouw wordt een back-up gemaakt. Naast een efficiënte werkwijze verkrijgt u op den duur inzichten, die de basis vormen van management-informatie. Bekijk de gehele product website op eazymatch-online.nl


Het systeem is zo ingericht om gemakkelijk gegevens, die essentieel zijn voor arbeidsbemiddeling, erin onder te brengen. Hierbij kunt u denken aan een tijdbesparende extractie van cv-gegevens en een eenvoudig matchprofiel om criteria aan te geven. De dossieropbouw is zowel aan de opdrachtgever als kandidaat kant voorzien van een uitgebreid documentenbeheer en opbouw van contacthistorie. Alle relaties zijn onder te brengen in verschillende categorieën op basis waarvan u snel lijsten kunt genereren.

Werving en selectie

Met betrekking tot de werkwijze van uw eigen organisatie is EazyMatch flexibel in te richten. Het traject van werven en selecteren wordt in EazyMatch vastgelegd via bemiddelingstrajecten. Vanuit deze trajectgang is continue inzichtelijk welke actuele statussen aandacht verdienen. Naast dit statusoverzicht is het mogelijk om eenvoudig activiteiten in de agenda te schieten. EazyMatch zorgt ervoor dat relevante activiteiten niet aan de aandacht ontsnappen.

Zoeken en Matchen

Alle ingevoerde gegevens worden gecategoriseerd en geïndexeerd waardoor ze eenvoudig doorzoekbaar zijn. Vanuit een uniek matchprofiel bent u in staat om snel de gewenste selecties te maken. Zoeken kan google-like op specifieke trefwoorden of op basis van postcode-straal.

Koppelingen

EazyMatch is een CRM systeem, dat dient als spil in het recruitment proces. Naast alle functionaliteiten binnen het systeem is het mogelijk om EazyMatch te koppelen met bijvoorbeeld uw E-mail, Office, Website, Jobboards of Social Media. Op deze manier zijn alle gegevens gecentraliseerd te benaderen via het web (24-7).